• Nederlands
  • Engels

FAQ

Wat is composiet?

Composiet is een glasvezelversterkte kunststof. Het glas zorgt ervoor dat het materiaal zeer stevis is en daarmee vandalismebestendig. Ook is het geluidarm, onderhoudsarm, door en en door gekleurd, ongevoelig voor stickers en stift, krassen kunnen gemakkelijk visueel verwijderd worden. Kortom, een uniek materiaal voor lockerdeuren met alle benodigde goede eigenschappen.

 

Zijn de deuren van composiet niet lastig schoon te maken?

Nee, de kunststof deuren zijn heel makkelijk te reinigen. Sonesto heeft een speciaal voor  composiet samengestelde set schoonmaak- en onderhoudsmiddel dat u kunt bestellen. De deuren zijn ook met de meest gangbare allesreiniger, sticker- of vlekkenverwijderaar schoon te maken.

 

Welke vakgrootte heb ik nodig?

Dat hangt ervan af welke spullen opgeborgen moeten worden. Vertel ons wat uw opbergbehoefte is en we vertelllen u wat de beste vakgrootte is.

 

Wat is sublimeren?

Sublimeren is een techniek om willekeurig  welke afbeelding op uw salten lockerdeuren aan te brengen. Het materiaal wordt voorzien van een speciale poedercoatlaag waarin onder verhitting pigmenten worden ingebracht die daarna worden ingesloten. Hierdoor ontstaat een duurzaam resultaat en zijn afbeeldingen op lockerdeuren niet meer te verwijderen.

 

Welke sloten (sluitsystemen) hebben jullie?

Wij leveren alle gangbare soorten mechanische en elektronische sloten. Klik op het tabblad Producten voor meer informatie.

 

Kunnen jullie de lockers inbouwen?

Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u uw lockers wilt laten inbouwen. Zie bijvoorbeeld deze projecten:
http://www.sonesto.nl/sectoren/onderwijs/de-tender-dieren/
http://www.sonesto.nl/sectoren/kantoren/haven-amsterdam/
http://www.sonesto.nl/sectoren/industrie/van-der-burg-en-bol-den-haag/

 

Werken jullie met eigen monteurs?

Ja, Sonesto zorgt voor levering en plaatsing door ervaren eigen monteurs. Het transport wordt verzorgd door een partner waar we al langer dan 10 jaar mee samenwerken.

 

Halen jullie de oude lockers ook weer op?

Graag inventariseren wij voor u wat de mogelijkheden zijn voor uw oude lockers. Indien u de lockers wilt laten afvoeren, kan Sonesto dat voor u regelen.

 

Kan ik referenties krijgen?

Sonesto brengt u graag in contact met relaties die onze producten gebruiken. Neem contact op met uw projectadviseur en hij brengt u in contact met relaties die een soortgelijke specificatie heeft staan als waar uw interesse naar uit gaat.

 

 

Contact

Stel je vraag

  • * velden zijn verplicht.