• Nederlands
  • Engels

Ontdek het flexibele design!

Uw eigen design!

Op 7, 8 en 9 juni wordt alweer de 15e editie van Design District gehouden. Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. Dit jaar vind het evenement plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ook wij zijn er dit jaar bij om u kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lockers, postvakken en garderobesystemen. U vindt ons op standnummer S.22 (De Koffiefabriek, Hal 1) 

Onze bio-based lockerdeur, ontworpen door Kees Marcelis, is nog steeds volop in ontwikkeling. Op de beurs zullen wij u de nieuwste types laten zien. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de eindeloze mogelijkheden die u heeft met het (flexibele) design van deze deur. Wij maken van uw lockers een prachtig, sprekend onderdeel van uw interieur.

Ontdek het zelf! 

Ontdek het flexibele design van onze bio-based lockerdeuren! Kenmerkend aan onze bio-based lockerdeuren is het unieke design en vooral de flexibiliteit daarvan. Zo kunnen er met eenvoudige designs, eindeloze verschillende patronen worden gemaakt.

De eerste klassieke designs zijn ontworpen door interieurarchitect Kees Marcelis. Zijn uitdaging? Kluisjes ontwerpen sexy maken! En dat is hem gelukt. Lockers zijn enorm bepalend voor het interieur. Nu kunnen wij uw lockers een prachtig, sprekend onderdeel maken van het interieur.

Ontdek het zelf!
Bent u benieuwd naar de diverse patronen? Kom langs stand nummer S.22 en ondervind zelf de flexibiliteit van onze designs! Hier vind u een lockerwand in het klein waar u zelf de deurtjes kan schuiven en draaien om zo tot uw eigen unieke patroon te komen.

 

Contact

Stel je vraag

  • * velden zijn verplicht.