FAQ

Wat is composiet?

Composiet is een glasvezelversterkte kunststof. Het glas zorgt ervoor dat het materiaal zeer sterk is en daarmee vandalismebestendig. Ook is het door en door gekleurd, geluidsarm en onderhoudsarm; nagenoeg voor de meest agressieve schoonmaakmiddelen. Door het slimme ontwerp van de deur is de Sonesto composiet deur ongevoelig voor stickers, stiften en krassen kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Kortom, een uniek materiaal voor lockerdeuren met alle benodigde goede eigenschappen.


De composiet deuren van Sonesto kunnen weer worden ingezameld en worden weer herbruikt tot refurbished deuren waarmee deze deur op de zogenaamde ladder van Lansink de hoogste graad van recycling behaald: hergebruik.

Zijn de deuren van composiet niet lastig schoon te maken?

Nee, de kunststof deuren zijn heel makkelijk te reinigen. Sonesto heeft een speciaal voor composiet samengestelde set schoonmaak- en onderhoudsmiddel dat u kunt bestellen. De deuren zijn ook met de meest gangbare allesreiniger, sticker- of vlekkenverwijderaar schoon te maken.

Welke vakgrootte heb ik nodig?

Dat hangt ervan af welke spullen opgeborgen moeten worden. Vertel ons wat uw opbergbehoefte is en we vertellen u wat de beste vakgrootte is.

Wat is sublimeren?

Sublimeren is een techniek van Sonesto om willekeurig  elke afbeelding op uw lockerdeuren aan te brengen. Het materiaal wordt voorzien van een speciale coating waarin onder verhitting pigmenten worden ingebracht die daarna worden ingesloten. Hierdoor ontstaat een duurzaam resultaat en zijn de afbeeldingen op de lockerdeuren ongevoelig voor schoonmaakwerkzaamheden. 


Kijk bij onze referentieprojecten voor een aantal voorbeelden van gesublimeerde lockers.

Welke sloten (sluitsystemen) hebben jullie?

Wij leveren alle gangbare soorten mechanische en elektronische sloten. Vraag ons vrijblijvend naar de verschillen in toepassing, functionaliteit en prijs.

Kunnen jullie de lockers inbouwen?

Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u uw lockers wilt laten inbouwen. Inbouwen is bij ons maatwerk, wij voeren daarbij de regie bij partners die voor ons inbouwen zoals houtbewerkingsbedrijven en interieurbouwers.  

 

Kijkt u eens bij onze referenties onder het tabblad ‘’Business’’ om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Werken jullie met eigen monteurs?

Ja, Sonesto zorgt voor levering en plaatsing door eigen ervaren monteurs. Zij kennen alle in en outs en risico’s van het verplaatsen van lockers in uw kostbare interieur. Het transport wordt extern verzorgd door een partner waar we al jarenlang mee samenwerken.

Halen jullie de oude lockers ook weer op?

Graag inventariseren wij voor u wat de mogelijkheden zijn voor uw oude lockers. Indien u de lockers wilt laten afvoeren kan Sonesto dat voor u regelen.

Kan ik referenties krijgen?

Sonesto brengt u graag in contact met relaties die onze producten gebruiken. Neem contact op met uw projectadviseur en hij brengt u in contact met relaties die een soortgelijke specificatie heeft staan als waar uw interesse naar uit gaat.