the key to
enjoy

Nieuws

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en technieken van onze lockersystemen? Of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in (kantoor) meubilair en opbergsystemen?

Neem dan een een kijkje in de nieuwsberichten.

Nieuws
Product

Zo kies de juiste kledinglockers voor je bedrijf

Lees handige tips voor het kiezen van ideale kledinglockers. Ontdek onze oplossingen voor jouw werkplek of sport- en wellnesscentra.
Lees meer
Nieuws
Product

Dit is hoe schoolkluisjes de schoolomgeving verbeteren

Schoolkluisjes zijn veel meer dan alleen kasten om boeken in op te bergen. Ze zijn een onmisbaar onderdeel geworden van de moderne schoolomgeving. En daarover vertellen wij je meer!
Lees meer
Nieuws
Product

De voordelen van lockers met een pincode

Lockers met pincode zijn een handige én veilige oplossing voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Wij vertellen je meer over de voordelen!
Lees meer
Nieuws
Product

Vijf redenen om te kiezen voor een circulaire locker

Op zoek naar een milieubewuste oplossing voor het opbergen van spullen? De circulaire locker! Wij vertellen je meer over de voordelen
Lees meer
Nieuws
Product

De voordelen van een elektronisch sluitsysteem

Veilig, gebruiksvriendelijk & eenvoudig; dat zijn de lockers met elektronische sluitsystemen! Wat de voordelen zijn? Daar vertellen wij je meer over.
Lees meer
Nieuws
Project

Meubilair én garderobe voor Musical De Tocht

It giet oan! Wie de Elfstedentocht wil beleven, haalt zijn hart op in het Friso Theater in Leeuwarden. Friso Bouwgroep bouwde deze imposante theaterzaal voor musical De Tocht, waar de magie van de Tocht der Tochten herleeft en voortleeft in de herinneringen van nieuwe generaties. Een spiksplinternieuw gebouw met een stukje geschiedenis, maar ook comfort dankzij onze meubilair-, garderobe- en lockeroplossingen. Hierdoor kunnen de acteurs, figuranten en medewerkers zich onbezorgd voorbereiden en focussen op de voorstelling, terwijl de 1.460 bezoekers met een gerust hart hun jas kunnen achterlaten.
Lees meer
Nieuws
Project

Maatwerk lockers op gloednieuwe school: OBS Vleuterweide

Van architectentekening naar kleurrijke basisschool: OBS Vleuterweide in Utrecht opende in 2023 haar deuren van een gloednieuw pand. Het schoolgebouw vormt een bruisende leeromgeving voor ongeveer 300 kinderen. Waar het voor de basisschool begon met sleutels tot een nieuw pand, bieden wij de leerlingen dagelijks the key to explore met nieuwe lockers. Op maat gemaakt voor de nieuwe schoolomgeving!
Lees meer
Nieuws
Product

Waarom kiezen voor een metalen locker?

Lockers zijn er in verschillende soorten, kleuren, maten en materialen. Van eenvoudig wit tot opvallende huisstijlkleuren en van hout tot kunststof. Maar wanneer en waarom kies je eigenlijk voor een metaal? Dit zijn de unieke eigenschappen van metalen lockers.
Lees meer
Nieuws
Product

Het nieuwe werken: kies voor lockers in je bedrijf

Lockers. Je ziet ze veel op scholen en in kleedruimtes. Het is immers van belang hier je persoonlijke eigendommen veilig in op te bergen. Waarom dan geen lockers in je bedrijf? Precies: met lockerkasten ga je voor het nieuwe werken. Hierover vertellen wij je meer!
Lees meer
Nieuws
Product

Lockers in jouw kleedruimte: de mogelijkheden

Of je nu in een ziekenhuis, sportcentrum, fabriek of onderwijsinstelling bent, lockers zijn een onmisbaar onderdeel van elke kleedruimte. Het veilig kunnen opbergen van persoonlijke bezittingen is immers een absolute must. Denk er eens over na: wat is een kleedkamer zonder lockers? Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden. Wij hebben ze op een rij gezet!
Lees meer

Schrijf je hier in voor

de nieuwsbrief