Partners

LoQit is hét slimme innovatieve elektronische sluitsysteem voor opbergmeubilair met een ongekende flexibiliteit.

Flexibiliteit wat betreft de bediening van de sloten, de manieren van openen en rapportagewensen, maar ook flexibiliteit als u later wilt kiezen voor andere functionaliteiten.

Met LoQit bent u altijd up-to-date met de razendsnelle technologische ontwikkelingen en klaar voor de toekomst. Verandert uw organisatie? LoQit verandert met u mee!

PDN

PDN ontwikkelt, als innovatieve uitvinder met 21 eigen patenten, uiteenlopende producten. Producten zoals bijvoorbeeld een zorgrobot en een mineraal isolatiemateriaal, maar ook RFID-hard- en software. Het elektronische locker sluitsysteem van PDN functioneert al jaren uitstekend op vele locaties in heel Nederland, zoals bijvoorbeeld bij de Gemeente Zeist, Danone en Haven Amsterdam

Mainline

Mainline Power & Data is een innovatief stroomsysteem waarmee iedereen eenvoudig en veilig stroom- en datapunten kan toevoegen, verwijderen en verplaatsen.

Loyaltek

Loyaltek heeft een brede expertise op het gebied van elektronische terminals, betaalsystemen en loyalty cards. Er worden turn-key oplossingen geboden voor elke toepassing.