Al 35 jaar dé standaard in lockers voor het bedrijfsleven

Op het gebied van veilig opbergen en (weer) uitgeven van spullen in verschillende instellingen en voor de industrie is Sonesto koploper in het leveren van lockers die van toegevoegde waarde zijn voor uw primaire proces en/of facilitaire dienst.

Een uitgebreid assortiment

Het leveringsprogramma van Sonesto biedt voor elke specifieke klantenwens op het gebied van veilig opbergen en/of veilig uitgeven een oplossing.

Van minilockers voor het opbergen van waardevolle spullen zoals sleutels en mobiele telefoons tot kledinglockers, van 24/7 uitgiftesystemen van medicijnen tot dezelfde soort uitgiftesystemen van bouwproducten en van postvakkasten tot garderobesystemen.

Innovatie & ervaring

Al jarenlang denken en ontwerpen wij mee met onze relaties in de industrie en in allerlei instellingen. Daarom bent u voor kleine en grote lockers, kledingkasten en kluisjes, voor garderobe-inrichtingen en postvakken bij ons aan het juiste adres.

Op het gebied van functionaliteit met betrekking tot sluitsystemen is Sonesto de bedenker en leverancier van slimme elektronische sluitsystemen via zusterbedrijf LoQit. In dit sluitsysteem zit de 35-jarige ervaring van Sonesto op het gebied van lockers ingebouwd. Met het elektronische slot van LoQit kan op een efficiënte manier lockerbeheer worden toegepast. Te denken valt aan het toewijzen van de lockers aan personeel en/of bezoekers, het beperken van constante geldstromen en als resultaat een behoorlijke tijdsbesparing voor uw facilitaire dienst. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van locker management software in combinatie met een eigen ontwikkelde App.

Kijk eens bij onze oplossingen en referenties, of neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren met één van onze specialisten. Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u een vraag voor onze specialisten, neem contact met ons op!

Producten

Volkern_Go4Fit_Wijchen-02

Kledinglockers

Producten

Vakkenkasten

Producten
Houten Lockers Sonesto

Postvakken

Producten, Producten education
Intomart Sonesto Lockers

Minilockers

Producten
Garderobesystemen Sonesto

Garderobesystemen

Producten, Producten education
laptoplocker

Speciale lockers

Producten
Melanchthon Sonesto Lockers

Sluitsystemen

Producten, Producten education

Uitgifte lockers

Producten
Specials Sublimatie Sonesto

Specials

Producten

Inspiratie

Voor meer projecten Klik hier!
  • Kantoren
  • Sportaccomodaties
  • Industrie
  • Culturele instellingen
  • Zorginstellingen