Uitgifte lockers

Van 24/7 inname- en uitgiftesystemen tot stand-alone oplossingen.

Al sinds 2003 levert Sonesto een systeem dat geschikt is voor de 24-uurs-uitgifte van artikelen, zoals bijvoorbeeld medicijnen in een apotheek, boeken in een bibliotheek, documenten bij een transportbedrijf of van bouwmaterialen.

Uitgifte en inname systemen

Nu levert Sonesto onbemande 24/7-inname- en uitgiftesystemen 
voor de gecontroleerde uitgifte/inname van allerlei goederen. Er zijn verschillende lockersystemen voor verschillende omstandigheden, van bijvoorbeeld een semi-veilige ontvangsthal of 24-uurs-ruimte (sluis) in een gebouw tot stand-alone op een buitenlocatie of een vandalismegevoelige omgeving.

Een ruim aanbod aan opties

Lockerspecialist Sonesto kan u adviseren welke oplossing voor uw situatie het beste past. Zowel qua materiaal als qua vakgrootte zijn er veel verschillende mogelijkheden. Ook is er een ruim aanbod aan opties, van contactloos betalen, verlichting, reserveringen of alarminstallatie.

Toegangsmogelijkheden

Toegang tot de locker kan plaatsvinden door middel van pincode, smartphone, RFID of fingerprint, al dan niet in combinatie met een touchscreen.

Voor de aansturing kan gebruik gemaakt worden van op afstand aan te sturen software, maar bijvoorbeeld ook een modem voor het versturen van sms-berichten met toegangscodes.