Al 35 jaar dé standaard in lockers voor het onderwijs

Sonesto voorziet leerlingen van scholen in het primair- en voortgezet onderwijs, hogescholen en universiteiten van lockers.

Koploper in vandalismebestendige oplossingen

Op het gebied van veilig opbergen in scholen is Sonesto marktleider in het leveren van vandalismebestendige lockers.

Sonesto heeft jarenlang ervaring met het leveren van oplossingen in het onderwijs door lockers te leveren die tegen een stootje kunnen. Het onderwijs is constant aan verandering onderhevig waarbij niet alleen meer gelet wordt op formaat en kleurkeuze, maar waar ook het design van belang is om de gewenste uitstraling te bereiken.

Door de ruime keuze in afmetingen en kleuren kunnen we voor elke toepassing geschikte lockers leveren die in vele mogelijke situaties geplaatst kunnen worden

Zernike College Sonesto Lockers

Innovatie & ervaring

Voor garderobe-inrichtingen en postvakken voor uw lerarenkamer bent u tevens bij ons aan het juiste adres.

Op het gebied van functionaliteit van deze lockers is Sonesto de bedenker en leverancier van slimme elektronische sluitsystemen via zusterbedrijf LoQit. Hiermee kan op een efficiënte manier lockerbeheer worden toegepast. Te denken valt aan het toewijzen van de lockers aan leerlingen, het beperken van contante geldstromen en als resultaat een behoorlijke tijdsbesparing voor uw facilitaire dienst. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van locker management software in combinatie met een door ons eigen ontwikkelde App.

Kijk eens bij onze oplossingen en referenties, of neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren met één van onze specialisten. Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u een vraag voor onze specialisten, neem contact met ons op!

Producten

Volkern_Go4Fit_Wijchen-02

Kledinglockers

Producten

Vakkenkasten

Producten
Houten Lockers Sonesto

Postvakken

Producten, Producten education
Intomart Sonesto Lockers

Minilockers

Producten